WDM Mechanisatie

Onze services

WDM is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie en constructiewerk. Onze hoofdactiviteiten omvatten het herstellen van tractoren en landbouwmachines, evenals het bouwen van diverse machines zoals hakselaars, plantmachines, bloembollen mengmachines, rooimachines en lindzaag. Met deze diverse expertise bieden we uitgebreide oplossingen voor zowel onderhoud als de ontwikkeling van landbouwapparatuur.

Constructie

In de dienstverlening van WDM Mechanisatie staat constructiewerk centraal. Dit omvat diverse activiteiten die zich allemaal richten op het bewerken van metaal. Of het nu gaat om het bouwen, aanpassen of repareren van machines en constructies, we bieden uitgebreide expertise in metaalbewerking om aan diverse behoeften te voldoen.

Machines​

Bij WDM Mechanisatie draait alles om het bouwen van machines die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Dit bereiken we door zorgvuldig verschillende onderdelen samen te voegen, waardoor ze uiterst doeltreffende machines creëren. Denk hierbij aan diverse apparaten zoals hakselaars, plantmachines, bollenmengtrommels, rooimachines en strandreinigers. Het doel is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van de landbouwsector.

Onderhoud

Bij WDM Mechanisatie gaat het niet alleen om het bouwen van nieuwe machines, maar ook om het herstellen en revitaliseren van beschadigde of versleten landbouwmachines en tractoren. Of het nu gaat om kleine reparaties of het vervangen van grote onderdelen, het doel is altijd om ervoor te zorgen dat de machines weer optimaal functioneren. Hierdoor bieden we een uitgebreide service die niet alleen gericht is op nieuwbouw, maar ook op het behoud en de verbetering van bestaande landbouwapparatuur.